Framgångsresan

I över 50 år har Vingresor/Ving hamnat högst på listan med nöjdast kunder och starkast varumärke. Värdena i medarbetarundersökningarna är fenomenala. Samtidigt hävdar Thomas Cook Northern Europe – som Ving idag är en del av – att Ving är världens mest lönsamma charterarrangör.

Går det att bygga ett företag som är långsiktigt roligt, utvecklande och lönsamt – både för medarbetare, kunder, partner och ägare?

I boken möter vi ett hundratal Vingare som varit eller är passionerade medarbetare sedan decennier. En av dem är Jan Carlzon, som säger att han snarare är en produkt av Ving än Ving en produkt av honom. Men vad lärde han och alla andra sig?

Framgångsresan är en bok om hur man får luft under vingarna. Hur man får människor att hitta sin inre motivation för att ständigt överträffa sig själva. Och hur man skapar lust och förmåga att ge sina kunder ”de bästa veckorna på året”.

Annika Thunström är kommunikationskonsult med examen från Journalisthögskolan och IHR, Institutet för Högre Kommunikation och Reklam. Hon har under tjugo år arbetat i Ving, bland annat som vingvärd och informatör. Idag är hon ledarskapsutvecklare och utbildare inom gruppdynamik och förändringsprocesser. Hon knyter här ihop sina kunskaper inom kommunikation, marknadsföring och HR/ledarskapsfrågor. I boken visar hon hur Ving genom att utgå från människans egna drivkrafter har kunnat bli långsiktigt framgångsrikt.